Lefkas Rejseguide – Den smukke græske ø

Famed for sine smukke hvide sandstrande, krystalklare blå farvande og perfekt vejr, er øen Lefkas et perfekt rejsemål for ferie.

Med lange, varme somre og varme vintre er det ikke underligt, at gæsterne tager vinterens solferie på denne fantastiske græske ø. Denne charmerende ø byder på en traditionel græsk atmosfære med landsbyer, smukke skovklædte bjerge og grønne landbrugsjord. Lefkas tiltrækker par og familier på udkig efter en afslappende strandferie derfor er der ikke mange livlige natteliv undtagen i Nidri, hvor du finder nogle natklubber og strandbarer.

Restauranterne og havnefronterne serverer friske skaldyrsretter sammen med traditionelt græsk køkken og internationale retter, alle vaskes ned med nogle af øens egen Vertamo-vin. Og selvfølgelig ville et besøg på denne græske ø ikke være fuldstændig uden prøveudtagning af den traditionelle Ouzo.

De fleste Lefkas helligdage fokuserer på de vidunderlige strande med de mest populære feriesteder på den fladere østkyst. Der er dog nogle fremragende strande på vestkysten som Kathisma og Athani og Porta Katsiki på sydvestkysten.

Lefkas har et typisk middelhavsklima, som er stabilt hele året rundt. Fra april til november falder temperaturen i Lefkas sjældent under 20 ° C i juli og august, hvor temperaturen går godt ind i 30’erne. Maj til september ser temperaturer over 25 C med 10 timers solskin om dagen.

Skriv et svar