Porto Cristo Mallorca rejseguide

Beliggende på Mallorca’s forrevne østkyst, tiltrækker den charmerende fiskerby Porto Cristo en række besøgende på udkig efter en rolig og afslappende ferie.

Byen har en række restauranter, caféer og barer med mange af spisestederne med udendørs terrasser, hvor man kan nyde et behageligt måltid med udsigt over havnen og havet. Porto Cristo gamle bydel er en labyrint af farverige smalle baner og har en smuk esplanade med masser af træer til skygge.

Den sandede Porto Cristo-strand ligger i en beskyttet bugt væk fra hovedvejen. Til hver side af byen er der nogle mere rolige uspolerede strande og smukke bugter, der kan nås via den lokale kystbusforbindelse. Mange af disse beskyttede strande har en smuk fyrtækket overdækket bakke og tilbyder en række vandsport.

Er du i butikkmodus? sjekk nyeste tilbud fra ledende forhandlere og sammenlign priser på https://dinareklamblad.se

Selvom Porto Cristo er en af ​​de mere støjsvage Mallorca resorts er der stadig masser at lave og se. Byen er en fremragende base for kystnære vandreture og vandreture i det omkringliggende landskab med sine gårde, frugtplantager og bjerge. Tæt på feriestedet er de fantastiske Dragetræer, der har en af ​​verdens største underjordiske søer og hulerne på Hams, hvor mange af klippens formationer ligner træer.

Landsbyerne på øens nordkyst er også værd at besøge. For total afslapning tage en sejltur langs kysten af ​​øerne og beundre den smukke natur på Mallorca.

Porto Cristo har et typisk middelhavsklima med godt vejr i det meste af året. I sommermånederne springer temperaturen på 29 ° C med 11 timers solskin om dagen og meget lidt nedbør. Temperaturerne kan stige til over 29 ° C i august og september og producere fugtige betingelser.

Skriv et svar