Cancun Mexico Rejseguide

Strandferiebyen Cancun ligger på nordkysten af ​​Mexicos smukke Riviera Maya. Med fantastiske strande, krystalklart varmt vand og et stort udvalg af turistfaciliteter, er Cancun et glimrende valg til din ferie til Mexico.

Cancun består af to forskellige områder; boligområdet Cancun City og Cancun Island (Tourist Zone).

Øen Cancun er forbundet med fastlandet ved to broer, og er hjemsted for det vigtigste turistområde, som ligger på den 8 kilometer lange yucatahalv i Det Caribiske Hav. Langs halvøens kyst finder du smukke, bløde sandstrande med den bedste beliggenhed i nord.

Vandet i Det Caribiske Hav er ideelt til vandsport, herunder dykning, snorkling, jetski, windsurfing, parasailing og fiskeri, mens de roligere farvande i den store beskyttede lagune, Laguna Nichupte, er perfekte til vandski.

Cancun har flere golfklubber med naturskønne steder, som anses for at være nogle af de bedste baner i Mexico. Disse klubber tilbyder også sundhedsklubber, spa og fine restauranter i pittoreske omgivelser.

Når det kommer til spisning ud, tilbyder udvej et uendeligt udvalg af restauranter med alt fra fastfood udtag til traditionelle Yucatan køkken.

Skriv et svar